fbpx

About Us

Wij zijn de Badkamer & Keuken Makelaar.
Wij regelen de eerlijke prijs bij badkamer en keukenwinkels en geven neutraal advies over producten.

Betrouwbaarheid

Wij hebben hetzelfde belang als jij: de juiste kwaliteit tegen de eerlijke prijs voor elke offerte.

Deskundig Advies

Wij zijn ex-verkopers/monteurs waardoor wij met deze ervaring en neutrale blik het advies geven.

Eerlijkheid

Wij verkopen geen producten maar helpen met het kopen. Betaal hierdoor nooit te veel.

Transparantie staat centraal

Wij helpen iedereen met het kopen van een badkamer/keuken

Over de badkamer en keukenbranche zijn er veel reviews te lezen over de onderhandelingen en problemen. Wij gaan dit voor altijd veranderen met onze unieke manier van kopen bij winkels. Hierdoor krijg jij als de klant het beste resultaat op het gebied van prijs en kwaliteit.

Collectieve inkoop
Onafhankelijk advies
Eerlijke prijs
Ontzorging
Gemiddelde Besparing
0
“Iedereen verdient een eerlijke prijs en objectief advies bij zo'n grote aankoop” - Bart Schoonheim

Onze Geschiedenis

Dit bedrijf is ontstaan nadat mijn gezin een badkamer en keuken nodig had. Ik werkte zelf als badkamer en keuken verkoper, vandaar dat ik personeelskorting zou krijgen. Echter viel zelfs deze korting vies tegen. Dit bleek toen we dezelfde badkamer en keuken via een andere partij voor duizenden euro’s minder konden krijgen. Waarna het idee ontstond om dit voor iedereen te doen die een nieuwe badkamer of keuken gaat kopen. Wij willen namelijk dat iedereen eerlijk advies krijgt over de kwaliteit en niet meer te veel betaalt.

Bespaar direct door met samen met ons te kopen i.p.v. individueel

Badkamers/Keukens Kopen Doen Wij Dagelijks

Onze badkamerexperts zorgen ervoor dat er het meeste uit jouw budget wordt gehaald. Voor sanitair, tegels en montage regelen wij de eerlijke prijs.

Vergeet deze ruimte niet. Hiervoor zal de juiste wc en fontein-set gezocht worden. De tegels worden vaak gematcht bij de badkamer.

De keuken is tegenwoordig het hart van het huis. Laat daarom alles passen bij de rest. Maak je geen zorgen om de onderhandelingen dit regelen wij.

De wanden hebben een groot effect op het uiterlijk van het huis. Tegels, stucen, verven, behangen etc. Er is van alles mogelijk, bespreek de opties.

De vloer heeft een direct effect op de keuken. Houd deze altijd in gedachte met het uitzoeken van de keuken kleuren. Ook op de vloer besparen wij.

Het plafond en de verlichting hebben een grote impact op het huis. Ook hierin kunnen we je begeleiden. Wij hebben hier zeker handige tips voor.

Een goed begin is het halve werk bij het vinden van jouw badkamer/keuken

Wij hebben daarom een professionele en juiste manier van oriënteren opgezet. Dit is een Cursus badkamer/keuken kopen, waarbij ex-verkopers tips & tricks delen. Ontvang een uitnodiging en krijg gratis toegang tot alle 36 e-books.

en_GBEN