fbpx

Bedankt!

Dankjewel voor het inplannen van een afspraak. Wij gaan je telefonisch (085-0608665) meer vertellen hoe wij besparingen realiseren en de hele markt vergelijken voor de optimale kwaliteit.

Video afspelen

Waar kwaliteit en vertrouwen samenkomen

Kernwaarden Bedrijf

Neutraal Advies

Bij ons staat objectiviteit voorop. We bieden onpartijdig advies door de gehele markt te analyseren, zodat je altijd de beste opties krijgt, vrij van enige voorkeur.

Eerlijke Prijs

Transparantie in prijsstelling is onze kracht. Wij garanderen dat je nooit te veel betaalt bij elke winkel, dankzij onze kennis over marges en dagelijkse onderhandelingen.

Complete Ontzorging

Van ontwerp tot installatie, onze voortdurende begeleiding zorgt voor een verhoogde servicekwaliteit, met winkels die zich extra inspannen dankzij onze frequente aankopen.

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit is onze standaard. We selecteren alleen producten die aan onze strenge kwaliteitsnormen voldoen en vergelijken de hele markt voor de beste opties voor jouw wensen.

Persoonlijke Aandacht

Ons proces is erop gericht om jou moeiteloos de perfecte badkamer of keuken te laten vinden, waarbij prijs en kwaliteit gewaarborgd zijn, zodat jij je kunt concentreren op stijl en afwerking.

Deskundigheid

Onze professionals, met jarenlange ervaring, brengen diepgaande expertise in elk project, verzekerd van betrouwbaar en weloverwogen advies om het beste resultaat te realiseren.

Ontdek Onze Unieke Aanpak

Benieuwd hoe de Badkamer & Keuken Makelaar je kan helpen om nooit meer te veel te betalen en toch de beste kwaliteit te krijgen? Bekijk onze uitlegvideo! In deze video leiden we je door onze effectieve werkwijze, ondersteund door deskundig advies en diepgaande marktkennis. Van de eerste intake tot de uiteindelijke installatie, wij laten je zien hoe we stap voor stap werken om jouw keuken of badkamer te realiseren.

Reviews & Partners

Neem een kijkje bij onze klanten thuis en ontmoet partners waarmee we samenwerken om de badkamer/keukenbranche te veranderen waardoor iedereen de beste kwaliteit en eerlijke prijs krijgt bij elke winkel.

Neutraal advies badkamers/keukens

Meest Gestelde Vragen - B&K

Heb je vragen over hoe wij te werk gaan bij de Badkamer & Keuken Makelaar?

Je bent niet de enige! Hieronder vind je antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen door onze klanten. We willen dat je volledig geïnformeerd bent, zodat je met vertrouwen de keuze kunt maken voor jouw perfecte badkamer of keuken.

Hoeveel wordt er gemiddeld bespaard?

De gemiddelde besparing bedraagt € 1.600,- echter onze record besparing is boven de € 8.000,-. Het hangt er net vanaf wat er benodigd is. Kom tijdens een vrijblijvende intake direct achter jouw besparingsmogelijkheid.

Waarom beperken winkels hun aanbod tot slechts 0.8% van de totale markt?

Winkels bieden vaak slechts  een klein deel van de markt aan omdat ze zich beperken tot enkele leveranciers om betere inkoopprijzen te krijgen. Hierdoor missen ze het bredere perspectief op kwaliteit en zijn ze minder kritisch over hun eigen aanbod. Wij vergelijken juist de gehele markt om objectief de beste kwaliteit te bepalen, vrij van dergelijke beperkingen.

Contact opnemen tijdens oriëntatiefase: is dat handig?

Ja, het is zeker handig om tijdens de oriëntatiefase contact op te nemen. Door vroeg in het proces met ons in gesprek te gaan, krijg je toegang tot de juiste tools en adviezen die essentieel zijn om het meeste uit jouw keuken of badkamer te halen. Zo zorgen we ervoor dat je goed geïnformeerd bent en de beste keuzes kunt maken.

Helpen jullie ook met de montage?

Absoluut! Wij nemen niet alleen de productkeuzes onder de loep, maar vergelijken ook zorgvuldig alle montagepartijen. Zo garanderen wij dat je de beste service en montagewerk van hoge kwaliteit krijgt tegen een eerlijke prijs. Met onze hulp kun je vervolgens zonder zorgen genieten van je nieuwe badkamer of keuken.

Wie werkt er bij de B&K Makelaar

Ons team bestaat uit ex-verkopers/monteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij deskundig advies geven op elk gebied. 

Haal het maximale uit jouw badkamer/keuken

Ontdek onze e-books met 36 onderwerpen over alles, van indeling t/m styling
nl_NLNL